الثلاثاء، 16 سبتمبر 2014

Tarta cu caramel si ciocolata

Categories:



Mod de preparare
Blat:


Biscuitii ii sfaramam si ii amestecam cu untul topit. Tapetam cu aceasta compozitie o forma de tort detasabila si dam la frigider pana este gata crema.


Caramel:


Se caramelizeaza zaharul cu 2 linguri de apa. Cand incepe sa se aureasca se adauga frisca si untul.


Se amesteca incontinuu pana se topeste caramelul,apoi se adauga nuca.


Se fierbe la foc mic,in jur de jumatate de ora,amestecand continuu pana se obtine un amestec gros.


Se lasa la racit.


Glazura:


Topim ciocolata impreuna cu frisca si omogenizam. Dupa ce s-a racorit adaugam si lichiorul.


Turnam caramelul peste blatul de biscuiti, nivelam apoi acoperim cu glazura de ciocolata. Dam la rece pentru cateva ore. Scoatem din tava si ornam dupa preferinta.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Tarta cu caramel si ciocolata"

إرسال تعليق

Translate