الخميس، 4 سبتمبر 2014

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Categories:

                                  

Mod de preparare

Mai intai spalam bine pulpa.


Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.


Cand incepe sa fiarba o spumam.


Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute, acoperita cu un capac.


Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.


Curatam usturoiul si il pisam.


Intr-un bol frecam putin untul. sare, piper, boia de ardei, busuioc, marar , usturoiul, uleiul si zeama de lamaie. bine pana obtinem o pasta aromatizata.


Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.


Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.


Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.


Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin, cu grija sa nu stricam invelisul verde, puneti pe un colt (daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).


Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.


Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.


Scoatem pulpa, rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor"

إرسال تعليق

Translate